غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک : پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی

غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک : پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی

تعداد صفحات انگلیسی 21 صفحه (5312 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 20 صفحه ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش به همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشد منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار

دانلود غنی سازی  برنج نیم پخته   با اسید فولیک : پذیرش  مصرف کننده و ارزیابی  احساسی

غنی سازی  برنج نیم پخته   با اسید فولیک  پذیرش  مصرف کننده و ارزیابی  احساسی

دسته بندی مقالات ترجمه شده
فرمت فایل doc
حجم فایل 1249 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21
نمونه ترجمهچکیده

غنی سازی اسید فولیک از طریق اندکی جوشاندن  در برنج،

ادامه مطلب


مطالب تصادفی